Shumëllojshmëri automjetesh për t'iu përshtatur preferencave të ndryshme.

Makinat Tona

Duke filluar nga €40 / dita

Benz C Class

 • Transmisioni: Automatik
 • Motorri: 2.2
 • Karburanti: Naftë
Duke filluar nga €30 / dita

Benz E Class

 • Transmisioni: Automatik
 • Motorri: 2.7
 • Karburanti: Naftë
Duke filluar nga €20 / dita

Ford Fiesta

 • Transmisioni: Manuale
 • Motorri: 1.2
 • Karburanti: Benzinë
Duke filluar nga €25 / dita

golf Plus

 • Transmisioni: Automatik
 • Motorri: 1.9
 • Karburanti: Naftë
Duke filluar nga €70 / dita

Ford

 • Transmisioni: Manuale
 • Motorri: 2.5
 • Karburanti: Naftë
 • 4×4
Duke filluar nga €45 / dita

Tiguan

 • Transmisioni: Automatik
 • Motorri: 2.0
 • Karburanti: Naftë
Duke filluar nga €20 / dita

Toyota Yaris

 • Transmisioni: Automatik
 • Motorri: 1.4
 • Karburanti: Naftë

Komente

Qindra Klientë Të Lumtur Me Ne

Regjistrohu

Kudo që të shkosh
Je i siguruar nga Ne.

Regjistrohu tani për të rejat dhe ofertat tona më të fundit!

contact@siricarrent.com

©2024 SIRI Car Rent. All Rights Reserved

Siri Rent Car

REZERVONI MAKINEN TUAJ TANI

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t’ju kontaktojmë brenda 24 orëve të ardhshme për të përfunduar rezervimin dhe më pas jeni gati!

Zgjidh një Makinë